Už máme aj Model 3

20.02.2019 2207x

Od začiatku roka 2019 máme v ponuke aj nový prírastok od Tesly - Model 3

Elektrická revolúcia pokračuje

Hoci Model 3 mal byť "ľudové vozidlo" v základe za 35000$, Tesla sama priznala, že za túto cenu ho zatiaľ vyrobiť nevedia a preto zatiaľ predávajú len plné výbavy, väčšie batérie a Performance motory. To je ale naša výhoda!

Tesla Model 3 Performance

Naše vozidlo má cenníkovú cenu takmer 80 000€ a je nabité všetkými možnými technológiami vrátane Autopilota verzie 2. Stovku dá za výborných 3,5 sekundy a to je rozhodne zážitok porovnateľný s Ferrari. Aj keď priznávam, tento krát to bude bez hluku...

Tesla Model 3 PerformanceModel 3 Performance Midnight Silver

Jazdy začnú čoskoro

Pravdepodobne už v Marci 2019. Vozidlo už je pomaly na ceste, musíme ho ešte prihlásiť a poistiť a hneď potom môžu začať jazdy. Kým začnú jazdy, môžeš si kúpiť dvojhodinovú jazdu na Modeli 3 Performance so zľavou len za 75€.

Ceny za Jazdy

Veľa nákladov spojených s jazdou je podobných ako u drahších Modelov, napr. cena inštruktora, poistenie, pneumatiky. Jazdy však rozhodne budú lacnejšie. Dvojročný Model S P100D je však stále najlepšie vozidlo - je to vlajková loď Tesly.

Cenotvorbu za jazdy sme prispôsobili tak, aby bolo výhodnejšie kúpiť si dlhšiu jazdu. Polhodinky (49€) ubehnú naozaj strašne rýchlo. Hodinová jazda (59€) je už o čosi lepšia, dokonca sa môžete vystriedať aj dvaja, no za najlepší produkt považujeme dvojhodinovú jazdu (99€), kde môžete byť všetci 4 aj šoféri. Kto si ju kúpi v predpredaji, získa cenu len 75€ (zľava 25%). Táto zľava platí do momentu, kým prebehne prvá jazda. Komu by bolo dve hodiny málo, máme aj trojhodinovky (139€).

Chcem si zajazdiť na Modeli 3


« Blog