Prichádza novučičký Model 3 Highland Performance

S hrdosťou predstavujeme našu novinku v ponuke: Novučičký model 3 Highland Performance.

26.05.2024 241x

S hrdosťou predstavujeme našu novinku v ponuke: Novučičký model 3 Highland Performance. Jazdy začínajú už v priebehu júla.

Tesla Model 3 Highland Performance

Špička medzi elektromobilmi

Toto auto je výsledkom dokonalého spojenia najmodernejších technológií a elegantného dizajnu, ktorý zaručene pritiahne pohľady na cestách. Či už si milovník rýchlosti, ekologický nadšenec, alebo oboje, tento model je stvorený práve pre Teba.

Rýchlosť a výkon, ktoré ohromia

Model 3 Highland Performance nie je len o krásnom vzhľade – pod kapotou skrýva neuveriteľný výkon, ktorý Ťa zatlačí do sedadla. S maximálnym výkonom 627 koní a zrýchlením z 0 na 100 km/h za ohromujúcich 3,1 sekundy, je to auto, ktoré prekoná všetky očakávania. Si pripravený zažiť toto vzrušenie na vlastnej koži? Rezervuj si jazdu už dnes a pocíť ten adrenalín na vlastnej koži aj s vôňou novoty!

Kúpiť jazdu teraz!

Technológie, ktoré vyrazia dych

Model 3 Highland Performance je výnimočné auto. Ohromia nielen jeho parametre, ale aj technológie, ktoré ponúka. S pokročilým autopilotom a interiérom plným najmodernejších prvkov ako napr. prémiový zvukový systém, sa ocitneš v aute budúcnosti. A to všetko s dojazdom až 528 km na jedno nabitie!

Tesla Model 3 Highland Performance

Jazda, ktorú si nesmieš nechať ujsť

A že sme to my, umožníme Ti vyskúšať si tento zázrak na vlastnej koži! Cena jazdy začína na 39€ a to je jedinečná príležitosť, ako si otestovať toto technologické dielo a zistiť, prečo je model 3 Highland Performance taký revolučný. A kto vie, možno Ťa presvedčí natoľko, že sa stane Tvojím novým parťákom na cesty.

Tesla smile zaručený!

Vieš, prečo je model 3 Highland Performance taký rýchly?
Lebo sa vždy ponáhľa do budúcnosti! 😄

Nečakaj, kým ťa predbehne niekto iný a rezervuj si svoju jazdu už dnes. Zažiješ to, čo znamená byť na čele technologického pokroku.

Chcem zažiť tú jazdu!

Tesla Model 3 Highland Performance

Od 39€



« Blog Kúpiť jazdu NaTesle

Novinky a zľavy na Tvoj email: